Financial Controller

Spørgsmål til jobbet?

Du er velkommen til at kontakte:

Chief Financial Officer
Per Lønborg-Andersen

Mobile: +45 2021 4537

Eller

Chief Engineering Officer
Jytte Ravn Jyrkinewski

Mobile: +45 308 308 06

Email: job@odensemaritime.com

invisible headline here if you need it

Odense Maritime Technology A/S råder over alle de faglige discipliner, som indgår i design og konstruktion af flåde- og handelsskibe. OMT har to kontorer i Danmark. Ét i umiddelbar nærhed af Odense Banegård og ét tæt på Københavns Hovedbanegård.

Virksomheden udgør et internationalt anerkendt maritimt videnscenter, og med en dybt forankret viden om fremstilling af skibe er også rådgivning om produktion – planlægning, layout, kapabilitetsevaluering m.v. – en stærkt efterspurgt leverance.

Vi søger en financial controller til økonomiafdelingen, da der er kommet mange nye opgaver til og der er flere undervejs. Der er tale om en nyoprettet stilling, som vil favne en bred vifte af opgaver indenfor finance og controlling.

Dine opgaver 

Stillingen indeholder en række opgaver indenfor både finansiel rapportering og projektøkonomi.

De finansielle opgaver omfatter blandt andet:

 • Forberedelse og udarbejdelse af intern og ekstern rapportering
 • Udføre kontroller og afstemninger
 • Diverse indberetninger til offentlige myndigheder
 • Udarbejdelse af revisionsdokumentation
 • Udvikling og optimering af IT-værktøjer til opfølgning og rapportering
 • Controlling af koncernselskaber samt skatte- og momsmæssige forhold


De projektøkonomiske opgaver omfatter blandt andet:

 • Udarbejdelse af og opfølgning på projektrapportering
 • Opfølgning på fakturering og betaling i forhold til projektfremdrift
 • Analyse af månedlig finansiel performance bl.a. ved brug af færdiggørelsesgrader
 • Opfølgning af kontrakt variationer mellem kunder og leverandører
 • Primært bindeled mellem projektlederne og økonomiafdelingen
 • Samarbejde med de faglige projektledere med henblik på at sikre, at projekterne gennemføres i overensstemmelse med kontrakter og indenfor de økonomiske rammer
 • Bidrage med udarbejdelse af budgetter på projekter


Det primære arbejdssted vil være vores hovedkontor i Odense, men der må også påregnes enkelte arbejdsdage på vores kontor i København.

Dine kvalifikationer  

Du har en relevant økonomisk uddannelse på kandidat- eller HD-niveau eller anden relevant uddannelse. Du har erfaring fra en økonomiafdeling i en international arbejdende virksomhed inden professional service eller produktion, men har sandsynligvis en oprindelig baggrund som revisor. Erfaring med projekt- eller business controlling vil være en fordel, men det er ikke er krav.

Du har en god forretningsforståelse og er selvkørende, analytisk og struktureret. Endvidere har du stor erfaring med brug af regneark, økonomi- og projektsystemer (gerne Navision) og rapporteringsværktøjer.

Hvem er OMT og hvad kan kan vi tilbyde?

OMT er en af Danmarks førende virksomheder inden for maritimt design og rådgivning. OMT blev etableret i 2010 som spin-off af det dengang A. P. Møller-Mærsk-ejede Odense Staalskibsværft. OMT´s ydelser har siden været stærkt efterspurgt globalt. Vi er i dag mere end 60 specialister og projektledere beskæftiget på kontorerne i Odense og København. OMT tilbyder services inden for skibsdesign, projektering, licenssalg, produktionsteknologi og værftslayouts. Vi lægger stor vægt på at designe produkter der udnytter nye og miljøvenlige teknologier, er energioptimerede, har lave driftsomkostninger og som er omkostningseffektive såvel under produktion som i drift. OMT’s team består hovedsageligt af højt kvalificerede skibs-, maskin-, el- og produktionsingeniører.

OMT er en ISO 9001-certificeret, globalt arbejdende virksomhed i udvikling, og vi tilbyder en udfordrende og spændende karriere i en teknisk meget interessant branche. Forretningsmiljøet er internationalt, men vi har et nærværende og temaorienteret arbejdsmiljø, hvor alle ved, at komplekse opgaver løses bedst i teams med høj kompetence og præstation samt stor integritet og glæde på tværs af landegrænser.

Arbejdssted: OMT, Sverigesgade 4, 5000 Odense C eller Meldahlsgade 5, 1613 København V

Du kan læse mere om OMT på www.odensemaritime.com

Har du brug for yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at ringe til Chief Financial Officer Per Lønborg-Andersen på +45 2021 4537 eller Chief Engineering officer Jytte Ravn Jyrkinewsky på +45 308 308 06

Send din ansøgning til job@odensemaritime.com inden den 25. februar 2022. Du bedes mærke ansøgningen ”Financial Controller”.