Planlægger

Er du vores nye planlægger med interesse for det maritime…… Og ønsker du at arbejde i et velforankret og stærkt teknisk fagligt og maritimt miljø?

Spørgsmål til jobbet?

Du er velkommen til at kontakte:

Chief Engineering Officer
Jytte Ravn Jyrkinewski

Mobile: +45 308 308 06

Email: job@odensemaritime.com

invisible headline here if you need it

Odense Maritime Technology A/S søger en planlægger som i kraft af interesse, engagement, ambition, og højt fagligt niveau hurtigt kan indgå i OMT´s support team og derigennem supportere og levere planlægningsekspertise til skibsdesign/konstruktion samt værftsoptimeringsprojekter.

OMT råder over de forskellige faglige discipliner, som indgår i design og konstruktion af flådeskibe, færger og handelsskibe samt forskellige skibsværftsopgaver, og vi har to kontorer i Danmark. Ét på havnen i Odense (gåafstand fra Odense Banegårdscenter) og ét i København (Vesterbro).

Du bliver en del af vores support afdeling, som består af ingeniører og teknikere med erfaring i planlægning, kvalitetssikring og 3D-superuser support og du vil samtidig være i tæt kontakt med vores øvrige faglige discipliner.

Dine opgaver  

  • Forstå overordnet planlægning af OMT’s opgaver
  • Planlægning af større skibsdesign-, konstruktions-og værftsoptimeringsprojekter
  • Kundeopgaver i form af rådgivning
  • Simulering af produktions flow og optimering af produktionsanlæg
  • Fast rapporteringsstruktur der understøtter projekteksekveringen


Dine faglige og personlige kvalifikationer 

Du har en uddannelse som ingeniør (gerne produktionsingeniør) med viden om planlægning af design- og produktionsfaserne i forbindelse med store konstruktioner eller byggerier. Kendskab til og erfaring med generelle planlægningsmetoder.

Stillingen er bred og der vil være varierende roller blandt andet også som virksomhedskonsulent, teknisk rådgiver og ingeniør, alt efter hvad opgaverne fordrer, det være sig både internt i huset og ude hos kunderne. Det kræver at du er udadvendt og god til at søge løsninger og muligheder at du er ansvars- kvalitetsbevidst og formår at bevare overblikket i travle perioder.

Hovedparten af vores kunder er udenlandske, og du må forvente varierende rejseaktivitet. Vi forventer endvidere, at du behersker engelsk i såvel skrift som tale.

Personligt er det vigtigt, at du trives i et dynamisk miljø, hvor du hele tiden møder nye udfordringer og daglige beslutninger, der ofte indebærer kompromisser. Disse må selvfølgelig aldrig kompromittere integritet, kvalitet og sikkerhed.

Hvem er OMT og hvad kan vi tilbyde?

OMT er en af Danmarks førende virksomheder inden for maritimt design og rådgivning. OMT blev etableret i 2010 som spin-off af det dengang A. P. Møller-Mærsk-ejede Odense Staalskibsværft. OMT´s ydelser har siden været stærkt efterspurgt globalt. Vi er i dag mere end 60 specialister og projektledere beskæftiget på kontorerne i Odense og København. OMT tilbyder services inden for skibsdesign, projektering, licenssalg, produktionsteknologi og værftslayouts. Vi lægger stor vægt på at designe produkter der udnytter nye og miljøvenlige teknologier, er energioptimerede, har lave driftsomkostninger og som er omkostningseffektive såvel under produktion som i drift. OMT’s team består hovedsageligt af højt kvalificerede skibs-, maskin-, el- og produktionsingeniører.

OMT er en ISO 9001-certificeret, globalt arbejdende virksomhed i udvikling, og vi tilbyder en udfordrende og spændende karriere i en teknisk meget interessant branche. Forretningsmiljøet er internationalt, men vi har et nærværende og temaorienteret arbejdsmiljø, hvor alle ved, at komplekse opgaver løses bedst i teams med høj kompetence og præstation samt stor integritet og glæde på tværs af landegrænser.

Arbejdssted: OMT, Sverigesgade 4, 5000 Odense C eller Meldahlsgade 5, 1613 København V.

Du kan læse mere om OMT på www.odensemaritime.com

Har du brug for yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at ringe til Jens Viggers + 45 308 308 70 eller Jytte Ravn Jyrkinewsky på +45 308 308 06

Send din ansøgning til job@odensemaritime.com inden d. 6 februar 2022. Du bedes mærke ansøgningen ”Planlægger”.