Data Analyst or Data Engineer

Supportfunktion til
forretningsudvikling inden for indkøb  

QUESTIONS ABOUT THE JOB?

Contact:

Torben Tæstensen
Senior Manager, Procurement and Supply Chain

Tlf.: +2329 7074

Email: job@odensemaritime.com

Odense Maritime Technology A/S er et af landets stærkeste maritime konsulenthuse, med viden indenfor alle discipliner der indgår i design og bygning af de mest effektive skibe og skibsværfter til både flåden og til civile formål. Odense Maritime Technology A/S vil de kommende år, i tæt samarbejde med andre førende internationale teknologivirksomheder, indtage en central rolle i løsningen af mindst to vigtige danske samfundsopgaver: Udvikling og bygning af nye flådefartøjer som vil bidrage til Danmarks sikkerhed og klimavenlige færger der vil understøtte den regionale mobilitet.

 
Opbygning af robust
forsynskæde datamodel  

OMT bevæger sig i en retning, hvor der er behov for en nyoprettet stilling inden for dataanalyse, dette primært for at understøtte forretningsudviklingen inden for vores indkøbsfunktion. Vi søger en Dataanalytiker eller Dataingeniør med stærk forståelse for relationelle databaser og dataflows kombineret med stærke færdigheder i at analysere data og formidle analyseresultater.

OMT er i en rivende udvikling hvor vi går fra at være et skibsdesignfirma til at være en hovedentreprenør, hvor vi skal levere skibe med et fuldt forsyningskædeansvar.  Dette blandt andet i forhold til design og opbygning af robuste datamodeller til strukturering, indsamling og validering af data samt analyse af data fra forsyningskæden vil være afgørende for vores evne til at drive vores indkøbs- og forsyningskædeprocesser samt understøtte kravene fra vores kunder.

Du vil blive en del af vores indkøbsafdeling, hvor du vil referere til Indkøbschefen. Du vil få et tæt samarbejde internt i afdelingen og med den øvrige del af forretningen, både den kommercielle og den tekniske.

Dine kerneopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Opbygning, udvikling/udbygning og vedligehold af en ny datamodel for indhentning og analyse af supply chain / leverandørdata
 • Sikre / validere datainput til datamodel/database
 • Analyse af supply chain data / leverandørdata til brug for beregning af scenarier for leverandørvalg
 • Etablering af supply chain rapportering (risk, cost og fremdrift) i Power BI (eller tilsvarende BI værktøj/platform)
 • Bidrage stærkt til at formidle analyser af supply chain data til vores kunder samt internt til understøttelse af indkøbsstrategierne


Erfaring med

Du har sikkert en uddannelsesmæssig baggrund som softwareudvikler på BSc -eller MSc niveau eller anden IT-relevant uddannelse med praktisk programmeringserfaring og har en god forretningsforståelse. Du har fremragende kommunikationsevner og stærk kodningserfaring både i SQL og PowerBI (eller lignende rapporteringsværktøj). Du har måske konsulent- eller business controller erfaring.

Du kommer til at få en central rolle i at OMT får etableret robuste modeller og processer for hvordan vi indhenter, håndterer og analyserer supply chain data. Det er afgørende at du formår at samarbejde bredt med hele forretningen for at sikre at alle behov og kommercielle hensyn varetages bedst muligt.

Blandt dine kompetencer vægtes:

 • +2 års erfaring med SQL-programmering
 • Erfaring med PowerBI eller lignende rapporteringsværktøj
 • Erfaring med Microsoft Azure eller anden Cloud platform
 • Erfaring med dataanalyse
 • Erfaring med at kommunikere analyseresultater
 • God forretningsforståelse
 • Gode engelskkundskaber i skrift og tale


En moderne virksomhed med fleksibilitet og fokus på faglig udvikling

Du tilbydes her først og fremmest et spændende og udviklende job, hvor du bliver en del af et specialistmiljø, hvor alle stræber efter at være på forkant med udviklingen og levere world class skibsdesign. Samtidig bliver du del af en organisation med korte beslutningsveje og en kultur, hvor godt kollegialt samarbejde går hånd i hånd med høj faglig ambition og en moderne tilrettelæggelse af hverdagen. Her er der mulighed for et fleksibelt arbejdsliv – mellem kontorerne i Odense og København eller fra hjemmet.

Processen

Vi evaluerer løbende de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler. Samtalerne vil forgå i København eller Odense alt efter kandidatens ønske.

Er du nysgerrig efter at høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til:

Indkøbschef: Torben Tæstensen
Tlf.: 2329 7074