Equipment Engineer

 

Integration af udstyr på komplicerede skibsdesign

søg jobbet
Flere stillinger

invisible headline here if you need it

Odense Maritime Technology A/S er et af landets stærkeste specialistkonsulenthuse med viden indenfor alle discipliner, der indgår i design og bygning af de mest effektive skibe til både flåden og til civile formål. Odense Maritime Technology A/S vil de kommende år, i tæt samarbejde med andre førende internationale teknologivirksomheder, indtage en central rolle i løsningen af mindst to vigtige samfundsopgaver: Udvikling og bygning af nye flådefartøjer som vil bidrage til Danmarks sikkerhed, og klimavenlige færger der vil understøtte den regionale mobilitet.

Ansvar for integration og design af udstyr på skibet

Er du maskin- eller skibsingeniør, og arbejder du allerede med at integrere forskellige typer udstyr i en samlet kompleks løsning – så har du her mulighed for at udleve din kreativitet og evne til at tænke tredimensionelt, samtidig med at du bevarer den tætte kontakt til din mekaniske faglighed. 

Du vil komme til at arbejde i en gruppe af ingeniører, som har fokus på at indrette den funktionelle del af skibets udrustning. Der er tale om meget forskelligartet udstyr, hvor fællesnævneren er, at udstyret skal være robust og driftssikkert, samtidig med at der altid er begrænset plads til al den udrustning, som er del af det oprindelige skibsdesign – eller som ejeren i løbet af processen ønsker, at skibet også skal rumme.

Du får derfor blandt andet en rolle, hvor du skal finde løsninger i tæt samarbejde med interne og eksterne udstyrsleverandører og specialister. Blandt vigtige opgaver kan nævnes:

 • Arrangement af dæksudrustning og maskineri – f.eks. kraner, anker og surringsudstyr

 • Arrangement af hangarer, redningsmidler, indsatsbåde, adgangsveje o.a.

 • Konceptdesign af last- og containerhåndtering

 • Udfærdigelse af tekniske specifikationer til udstyrsleverandører

 • Medvirke i udfærdigelse af byggespecifikationer

 • Samarbejde med myndigheder og klassifikationsselskaber

 • Samarbejde og forhandling med systemleverandører

 

Hertil kommer en vigtig rolle i hele tiden at udvikle gruppens viden om nye teknologier og løsninger.  

Som det fremgår, kan du se frem til et alsidigt job, hvor du vil have mulighed for både faglig fordybelse og for at få en bred samarbejds- og berøringsflade med dygtige kolleger og samarbejdspartnere i ind og udland.

Ingeniør med bred teknisk indsigt og evne til at tænke løsninger 

Har du allerede erfaring fra den maritimes sektors systemleverandører eller maskinindustrien, har du gode forudsætninger for at sætte dig ind i opgaven – at bygge komplekse individuelle løsninger på baggrund af kendte moduler, afprøvede koncepter og rammevilkår, som er givet af myndighedskrav og kundens specifikation.

Blandt dine vigtige kompetencer og interesseområder vægter du følgende højt:

 • Du har alsidig teknisk indsigt og interesse for mekaniske konstruktioner

 • Du kan begå dig i diverse regler, klasse- og myndighedskrav, som har betydning for udførelsen af dit arbejde 

 • Du er fortrolig med at tegne i 2D og 3D

 • Du kan samarbejde, både internt og med eksterne fagspecialister

 • Du trives i et dynamisk miljø med mange interessenter og en bred kontaktflade

 • Du er flydende i engelsk på skrift og i tale

Det er vigtigt, du er vant til at arbejde efter regler, standarder samt normer, og du trives med, at andre discipliners eller funktioners dagsorden sætter rammen for, hvilke løsninger du kan vælge. Du motiveres af at tage et selvstændigt ansvar, og du trives i et dynamisk miljø, hvor krav til nye løsninger og til tider omskiftelige dagsordener stiller krav til din beslutsomhed og fokus. Endvidere er det vigtigt for dig at være på forkant med den teknologiske udvikling, og du ser de ændrede krav til bæredygtige løsninger og omkostningseffektivisering som en mulighed for personlig og faglig udvikling.

Der vil være begrænset rejseaktivitet forbundet med jobbet.

En moderne virksomhed med fleksibilitet og fokus på faglig udvikling

Du tilbydes her først og fremmest et spændende og udviklende job, hvor du bliver en del af et specialistmiljø, hvor alle stræber efter at være på forkant med udviklingen og levere world class skibsdesign. Samtidig bliver du en del af en organisation med korte beslutningsveje og en kultur, hvor godt kollegialt samarbejde går hånd i hånd med høj faglig ambition og en moderne tilrettelæggelse af hverdagen. Her er der mulighed for et fleksibelt arbejdsliv – mellem kontorerne i Odense og København eller fra hjemmet.

Processen

OMT arbejder sammen med konsulentvirksomheden PeopleLink om rekrutteringsprocessen. Er du nysgerrig efter at høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til os. Vi søger ud fra kontoret i Odense og København, og du kan kontakte Jesper Nielsen på tlf. 6610 2015.