skibsingeniør til skibsdesign

Er du vores nye skibsingeniør, der brænder for et stærkt teknisk fagligt, maritimt miljø?

Spørgsmål til jobbet?

Du er velkommen til at kontakte:

Chief Engineering Officer
Jytte Ravn Jyrkinewski

Mobile: +45 3083 0806

Email: jrj@odensemaritime.com

invisible headline here if you need it

Er du vores nye skibsingeniør, der brænder for et stærkt teknisk fagligt, maritimt miljø.

I Odense Maritime Technology A/S oplever vi en stadig stigning i antallet af opgaver på skibsdesignområdet. Derfor søger vi en skibsingeniør, som i kraft af interesse, engagement, ambition, og et højt fagligt niveau i løbet af en kortere tidshorisont kan udvikle sig til at dække de nødvendige kompetencer inden for generelt skibsdesign.

OMT råder over de forskellige faglige discipliner, som indgår i design og konstruktion af flåde- og handelsskibe samt forskellige værftsopgaver. OMT har et kontor i Indien og to kontorer i Danmark. Ét i umiddelbar nærhed af Odense Banegårdscenter og ét tæt på Københavns Hovedbanegård. Hovedparten af OMT’s medarbejderne er beskæftiget i Danmark, hvor kontoret i Odense er det største.

Du bliver del af skibsdesignafdelingen, som består af kolleger og eksterne konsulenter. OMT’s opgaveportefølje spænder vidt – fra mindre afgrænsede offshore-installationer, retrofit- og ombygningsopgaver til design og projektering af helt nye flåde- og handelsskibe.

Opgaverne
 • Udvikling af koncept- og basisdesign for forskellige skibstyper
 • Udførelse af skrogdefinition, stabilitets- og indtagsberegninger ved brug af NAPA
 • Udfærdigelse af byggespecifikation
  General arrangement, tankplan, evakuerings- og kapacitetsplaner m.v.
 • Beregning af letvægt, fribord, tonnage, EEDI m.v.
 • Ved tilbudsarbejde – kravvurdering, udvikling af løsninger og udbudsmaterialer
 • Model test – deltagelse samt evaluering af resultater
 • Krængningsforsøg
 • Foretage beregninger i henhold til diverse klasse- og myndighedskrav
 • Speed-power prognose
 • Viden om IMO, klasse- og flagstatsregler
  Varetagelse af samarbejde og forhandlinger med klassifikationsselskaber, myndigheder og kunder for opnåelse af godkendelse
 • Indgå i tværfaglige projektteams med kolleger, kunder og andre samarbejdspartner
Forventninger til dine faglige og personlige kvalifikationer

Du har en uddannelse som skibsingeniør og har mindre end 10 års erfaring med skibsdesign og komplekse beregninger. Du har enten arbejdet som skibsdesignkonsulent eller du har værfts-, rederi- eller klassifikationsselskabserfaring.

Personligt er det vigtigt, at du trives i et dynamisk miljø med nye udfordringer og daglige beslutninger, som ofte indebærer kompromisser. Disse må dog aldrig kompromittere integritet, kvalitet og sikkerhed.

Hovedparten af vores kunder er udenlandske, og du må forvente varierende rejseaktivitet, ligesom vi forventer, at du behersker engelsk i såvel skrift som tale.

Du har interesse for IT og er en dygtig bruger af både CAD- og beregningssystemer samt Office-pakken.

Hvem er OMT, og hvad kan vi tilbyde?

OMT er en af Danmarks førende virksomheder inden for maritimt design og rådgivning. Vi er en del af Valcon-gruppen med over 250 ansatte. OMT blev etableret i 2010 som spin-off af det dengang A. P. Møller-Mærsk ejede Odense Staalskibsværft. OMT´s ydelser har siden været stærkt efterspurgt globalt.

Vi er i dag mere end 50 specialister og projektledere beskæftiget på kontorerne i Odense, København og Indien.

OMT tilbyder services inden for skibsdesign, projektering, licenssalg, retrofit-koncepter, produktionsteknologi og værftslayouts. Vi lægger stor vægt på at designe produkter, der er energioptimerede, har lave driftsomkostninger og som er omkostningseffektive såvel under produktion som i drift.

OMT’s team består hovedsageligt af højt kvalificerede skibs-, maskin-, el- og produktionsingeniører.

OMT er en ISO 9001-certificeret, globalt arbejdende virksomhed i udvikling, og vi tilbyder en udfordrende og spændende karriere i en teknisk meget interessant branche. Forretningsmiljøet er internationalt, men vi har et nærværende og teamorienteret arbejdsmiljø, hvor alle ved, at komplekse opgaver løses bedst i teams med høj kompetence og præstation samt stor integritet og glæde på tværs af landegrænser.

Arbejdssted

OMT, Sverigesgade 4, Odense C eller Meldahlsgade 5, København VAnsøgning og spørgsmål

Send din ansøgning med CV inden xx.xx-2020 til job@odensemaritime.com

Du bedes venligst mærke ansøgningen “Naval Architect”