Project manager

– til ledelse af skibsdesignprojekter

Søg jobbet i København
Søg jobbet i Odense
Flere stillinger

Spørgsmål? Se kontaktpersoner nederst i opslaget.

OMT er en af Danmarks førende virksomheder inden for maritimt design og rådgivning. OMT blev etableret i 2010 som spin off af det dengang A. P. Møller-Mærsk ejede Odense Staalskibsværft. OMT´s ydelser har siden været stærkt efterspurgt globalt. OMT beskæftiger mere end 70 specialister og projektledere på kontorerne i Odense og København. OMT tilbyder services inden for skibsdesign, projektering, licenssalg, produktionsteknologi og værftslayouts.

Project manager

Odense Maritime Technology A/S er et af landets stærkeste specialistkonsulenthuse, med viden indenfor alle discipliner der indgår i design og bygning af de mest effektive skibe til både flåden og til civile formål. Odense Maritime Technology A/S vil de kommende år, i tæt samarbejde med andre førende internationale teknologi virksomheder, indtage en central rolle i løsningen af mindst to vigtige samfundsopgaver: Udvikling og bygning af nye flådefartøjer som vil bidrage til Danmarks sikkerhed og klimavenlige færger der vil understøtte den regionale mobilitet.

Design af fremtidens miljøvenlige færger og avancerede flådeskibe

Brænder du for at bruge din erfaring med skibsdesign til at udvikle og designe fremtidens maritime fartøjer? Synes du, at ledelse og koordinering af komplekse projekter er spændende, og motiveres du af en alsidig hverdag med en bred kontaktflade? Så er du måske vores nye project manager til ledelse af skibsdesignprojekter.

I rollen som project manager vil du have en bred berøringsflade med resten af OMTs dygtige ingeniører indenfor forskellige fagdiscipliner for at sikre et effektivt samarbejde om projekterne.

Som project manager vil du opleve en stor variation af opgaver, som bl.a. vil omfatte:

 • Projektlevering iht. kontrakt
 • Udfærdigelse af projektplan
 • Ressourceplanlægning i samarbejde med forskellige fagområder
 • Risikostyring
 • Sikre overholdelse af projektbudget
 • Koordinering på tværs af fagdiscipliner
 • Kundekontakt


Desuden spiller du en vigtig rolle i det videre forløb fra aflevering af basis- og detailed design i form af deltagelse i prøvesejlads og gennemgang af det færdigproducerede skib i samarbejde med kunden.

Passion for og erfaring med skibsdesign

Du er enten uddannet skibsingeniør (naval architect), maskiningeniør med fag inden for skibsdesign eller har noget erfaring, der giver tilsvarende forståelse for skibsdesign. Du har desuden enten nogle års erfaring med projektledelse af skibsdesignprojekter, eller også har du en del erfaring med skibsdesign og ser rollen som projektleder som det næste naturlige skridt i din karriere.

Du er god til at holde det store overblik i et dynamisk miljø med adskillige interessenter. Desuden har du en forståelse for sammenhængene og kompromiserne mellem de fagdiscipliner, der indgår i et projektdesign.

Blandt dine vigtigste kompetencer og interesseområder indgår følgende:

 • Du har forståelse for og erfaring med skibsdesign
 • Du motiveres af at sikre optimalt samspil mellem flere forskellige fagdiscipliner – således at det hele går op i en højere enhed
 • Du kan lede specialister på en naturlig måde
 • Du er en dygtig kommunikator og formidler
 • Du forstår konteksten af fagtekniske spørgsmål angående skibsdesign, og du kan identificere udfordringer uden at fordybe dig og løse udfordringer på specialistniveau
 • Du forstår, og kan begå dig i, at der er regler og klasse- og myndighedskrav, som har betydning for udførelsen af projekterne
 • Desuden skriver og taler du engelsk flydende.


Der vil være en begrænset rejseaktivitet forbundet med jobbet.

En moderne virksomhed med fleksibilitet og fokus på faglig udvikling

Du tilbydes et spændende og udviklende job, hvor du bliver en del af et specialistmiljø, hvor alle stræber efter at være på forkant med udviklingen og levere world class skibsdesign. Samtidig bliver du del af en organisation med korte beslutningsveje og en kultur, hvor godt kollegialt samarbejde går hånd i hånd med høj faglig ambition og en moderne tilrettelæggelse af hverdagen. Du vil få base på et af vores centralt beliggende kontorer i enten København eller Odense.

Processen

OMT samarbejder med konsulentvirksomhederne Copenhagen Search Partners og PeopleLink om rekrutteringsprocessen. Er du nysgerrig efter at høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til os. Er du interesseret i at arbejde på kontoret i København, bedes du ringe til Niels Henrik Findsen på tlf. 2888 8971 eller Emilie Thrane på tlf. 5388 8973. Er du interesseret i at arbejde på kontoret i Odense, bedes du ringe til Jesper Nielsen eller Marie Nørgaard på tlf. 6610 2015.

Søg jobbet i København
Søg jobbet i odense