Salgs- og marketingmedarbejder

Søg jobbet i København
Flere stillinger

Spørgsmål? Se kontaktpersoner nederst i opslaget.

OMT er en af Danmarks førende virksomheder inden for maritimt design og rådgivning. OMT blev etableret i 2010 som spin off af det dengang A. P. Møller-Mærsk ejede Odense Staalskibsværft. OMT´s ydelser har siden været stærkt efterspurgt globalt. OMT beskæftiger mere end 70 specialister og projektledere på kontorerne i Odense og København. OMT tilbyder services inden for skibsdesign, projektering, licenssalg, produktionsteknologi og værftslayouts.

Salgs- og marketingmedarbejder

Odense Maritime Technology A/S er et af landets stærkeste specialistkonsulenthuse, med viden indenfor alle discipliner der indgår i design og bygning af de mest effektive skibe til både flåden og til civile formål. Odense Maritime Technology A/S vil de kommende år, i tæt samarbejde med andre førende internationale teknologi virksomheder, indtage en central rolle i løsningen af mindst to vigtige samfundsopgaver: Udvikling og bygning af nye flådefartøjer som vil bidrage til Danmarks sikkerhed og klimavenlige færger der vil understøtte den regionale mobilitet.

Salg og markedsføring af fremtidens miljøvenlige færger og avancerede flådeskibe

Brænder du for et alsidigt job bestående af salg og marketing? I rollen som salgs- og marketingmedarbejder kommer du til at arbejde tæt sammen med vores kommercielle direktør, og du vil både opleve opgaver inden for salg og kundehåndtering samt en række marketingrelaterede opgaver inden for bl.a. SoMe, branding og udarbejdelse af salgs- og marketingmateriale.

Motiveres du af at have en bred kontaktflade både internt med dine kolleger og til kunder? Så er du måske vores nye salgs- og marketingmedarbejder til vores kontor i København.

Som salgs- og marketingmedarbejder vil du opleve en stor variation af opgaver, som bl.a. vil omfatte:

 • Udarbejdelse og koordinering af salgs- og marketingmateriale, herunder bl.a. udarbejdelse af målrettede præsentationer til kundemøder
 • Koordinering af salgs- og marketingkommunikation
 • Deltage i relevante salgsmøder og kundeworkshops samt sikre opfølgning herefter
 • Drive og videreudvikle OMTs sociale medier og hjemmeside
 • Markeds-, kunde- og konkurrenceanalyser samt udarbejdelse af månedlige rapporter
 • Ad hoc-opgaver i samspil med vores kommercielle direktør

Passion og flair for salg og marketing

Du brænder for spændingsfeltet mellem salg og marketing, og du kan se dig selv i en bred og alsidig rolle. Du har nogle års erhvervserfaring og motiveres af selv at drive opgaverne. Dine personlige egenskaber er vigtige, hvorimod din uddannelsesmæssige baggrund ikke er afgørende.

Blandt dine vigtigste kompetencer og interesseområder indgår følgende:

 • Du er en stærk kommunikator både på skrift og i tale
 • Du er selvkørende, engageret og ynder at være tovholder på adskillige projekter
 • Du er kreativ og kan samtidig bevare struktur i dine arbejdsopgaver
 • Du har interesse for, og gerne erfaring med, mediesoftware
 • Du trives i et dynamisk miljø med mange interessenter
 • Du skriver og taler engelsk flydende, og ønskeligt behersker du ét eller flere andre fremmedsprog

En moderne virksomhed med fleksibilitet og fokus på faglig udvikling

Du tilbydes et spændende og udviklende job, hvor du bliver en del af et specialistmiljø, hvor alle stræber efter at være på forkant med udviklingen og levere world class skibsdesign. Samtidig bliver du del af en organisation med korte beslutningsveje og en kultur, hvor godt kollegialt samarbejde går hånd i hånd med høj faglig ambition og en moderne tilrettelæggelse af hverdagen. Du vil få base på vores centralbeliggende kontor i København.

Processen

OMT samarbejder med Copenhagen Search Partners om rekrutteringsprocessen. Er du nysgerrig efter at høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til Niels Henrik Findsen på tlf. 2888 8971 eller Emilie Thrane på tlf. 5388 8973.

Søg jobbet i København