NAV-COM Designer

Design, systemintegration og brugerinddragelse

Søg jobbet i København
Søg jobbet i Odense
Flere stillinger

Spørgsmål? Se kontaktpersoner nederst i opslaget.

OMT er en af Danmarks førende virksomheder inden for maritimt design og rådgivning. OMT blev etableret i 2010 som spin off af det dengang A. P. Møller-Mærsk ejede Odense Staalskibsværft. OMT´s ydelser har siden været stærkt efterspurgt globalt. OMT beskæftiger mere end 70 specialister og projektledere på kontorerne i Odense og København. OMT tilbyder services inden for skibsdesign, projektering, licenssalg, produktionsteknologi og værftslayouts.

NAV-COM Designer

Odense Maritime Technology A/S er et af landets stærkeste specialistkonsulenthuse, med viden indenfor alle discipliner der indgår i design og bygning af de mest effektive skibe til både flåden og til civile formål. Odense Maritime Technology A/S vil de kommende år, i tæt samarbejde med andre førende internationale teknologi virksomheder, indtage en central rolle i løsningen af mindst to vigtige samfundsopgaver: Udvikling og bygning af nye flådefartøjer som vil bidrage til Danmarks sikkerhed og klimavenlige færger der vil understøtte den regionale mobilitet.

Et alsidigt job i snitfladen mellem komplekse marine systemer og en funktionel brugerflade

Har du erfaring fra en af branchens systemleverandører eller måske som bruger af NAV-COM systemer, og har du en stor interesse for og indsigt i den bagvedliggende teknik? Så har du her muligheden for at være med til at designe navigations- og kommunikationssystemer til nogle af de mest avancerede skibe, som skal bygges de kommende år.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kunder, systemleverandører og ikke mindst dine kolleger med ekspertise indenfor andre discipliner, når det optimale brugerinterface skal findes.

Blandt de opgaver, som du kommer til at arbejde med, kan nævnes:

  • Konceptudvikling, design og specifikation af navigation – samt intern og ekstern kommunikation
  • Fastlæggelse af designfilosofier, standarder og installationspolitikker
  • Sensor- og antenne arrangementer
  • Layout, indretning og arrangement af konsoller på broen, i radiorum og i operationsrum
  • Udarbejdelse af teknisk kontrakt og byggespecifikationer
  • Virtuel mockup af kontrolstationer og pulte
  • Specifikation af testmiljø for brugerinddragelse og træning
  • Samarbejde og forhandling med systemleverandører


Der er tale om et job med mange berøringsflader og interessenter, og du kommer i hele projektforløbet til at arbejde tæt sammen med godkendende myndigheder, klasseselskaber, redere og brugere.

Flere indgange – elektroniktekniker/-ingeniør eller måske navigatør

Der kan være flere indgange til jobbet. Optimalt har du en baggrund fra teknik- eller produktorganisationen hos en af branchens systemleverandører. Du kan også have opbygget din erfaring med navigations- og kommunikationsudstyr fra brugersiden evt. som navigatør eller driftstekniker, såfremt du samtidig har en betydelig indsigt i den tekniske side.

Uddannelsesmæssigt er det optimalt, hvis du har et fundament som el- eller elektroingeniør, alternativt som tekniker, hvormed du har de faglige kompetencer til at favne et bredt spektrum af jobbets facetter. Det vigtigste er imidlertid, at du har erfaring og interesse indenfor det specifikke fagområde, og at du har en dyb forståelse for anvendelsen af højt specialiseret udstyr, som knytter sig til navigation og kommunikation til søs.

Hvis du har en god visuel kreativitet, vil det være en stor fordel – f.eks. som når du tydeligt mærker forskelle i funktionaliteten på forskellige bilers førerinterface.

Da du i jobbet får en integrerende rolle mellem systemleverandører, kunder og dine kolleger, specielt i el- og automationsdisciplinen er det vigtigt, at du er en dygtig formidler, som formår at samle trådene, når den endelige løsning skal findes, og når løsningen skal testes og fremtidige brugere trænes i anvendelsen.

En moderne virksomhed med fleksibilitet og fokus på faglig udvikling

Du tilbydes her først og fremmest et spændende og udviklende job, hvor du bliver en del af et specialistmiljø, hvor alle stræber efter at være på forkant med udviklingen og levere world class skibsdesign. Samtidig bliver du del af en organisation med korte beslutningsveje og en kultur, hvor godt kollegialt samarbejde går hånd i hånd med høj faglig ambition og en moderne tilrettelæggelse af hverdagen. Her er der mulighed for et fleksibelt arbejdsliv – mellem kontorerne i Odense og København eller fra hjemmet.

Processen

OMT arbejder sammen med konsulentvirksomhederne Copenhagen Search Partners og PeopleLink om rekrutteringsprocessen. Er du nysgerrig efter at høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til os. Er du primært interesseret i at arbejde ud fra kontoret i Odense, bedes du ringe til Jesper Nielsen eller Marie Nørgaard på tlf. 6610 2015. Er du primært interesseret i at arbejde ud fra kontoret i København, bedes du ringe til Niels Henrik Findsen på tlf. 2888 8971 eller Emilie Thrane på tlf. 5388 8973.

Søg jobbet i København
Søg jobbet i odense