Indretningsarkitekt til maritime fartøjer

Specialist i et maritimt kraftcenter

Søg jobbet i København
Søg jobbet i Odense
Flere stillinger

Spørgsmål? Se kontaktpersoner nederst i opslaget.

OMT er en af Danmarks førende virksomheder inden for maritimt design og rådgivning. OMT blev etableret i 2010 som spin off af det dengang A. P. Møller-Mærsk ejede Odense Staalskibsværft. OMT´s ydelser har siden været stærkt efterspurgt globalt. OMT beskæftiger mere end 70 specialister og projektledere på kontorerne i Odense og København. OMT tilbyder services inden for skibsdesign, projektering, licenssalg, produktionsteknologi og værftslayouts.

Indretningsarkitekt til maritime fartøjer

Odense Maritime Technology A/S er et af landets stærkeste specialistkonsulenthuse, med viden indenfor alle discipliner der indgår i design og bygning af de mest effektive skibe til både flåden og til civile formål. Odense Maritime Technology A/S vil de kommende år, i tæt samarbejde med andre førende internationale teknologi virksomheder, indtage en central rolle i løsningen af mindst to vigtige samfundsopgaver: Udvikling og bygning af nye flådefartøjer som vil bidrage til Danmarks sikkerhed og klimavenlige færger der vil understøtte den regionale mobilitet.

Design af fremtidens miljøvenlige færger og avancerede flådeskibe

Vil du være med til at designe fremtidens maritime fartøjer? Motiveres du af at arbejde tæt sammen med kunder, er du dygtig til at forstå og omsætte kundens ønsker og behov til tegninger og specifikationer. Så er du måske vores nye indretningsarkitekt?

Du vil i rollen som indretningsarkitekt være ansvarlig for at specificere og designe det funktionelle på vores skibe, herunder bl.a. opholdsrum, mandskabsområder og specialrum. Du vil få en spændende og alsidig hverdag med en bred kontaktflade både internt i OMT og til kunder.

Som indretningsarkitekt vil du opleve en stor variation af opgaver, som bl.a. vil omfatte:

 • Specifikation og indretning af bl.a. beboelsesområde, hospital, messe, køkken og styrhus
 • Specifikation og indretning af diverse andet såsom vaskeri, fitnessrum, sauna, opbevaringsrum osv.
 • Specifikation og tegning af brand/lyd/komfort, isolering, lofter, gulve og lette vægge
 • Udfærdigelse af tekniske specifikationer
 • Medvirken i udfærdigelse af byggespecifikationer
 • Sikre at ovenstående er i overensstemmelse med klasse- og myndighedskrav

Indretningsarkitekt eller -konsulent med interesse for den maritime industri

Du har formentlig nogle års erfaring som indretningsarkitekt eller -konsulent. Har du ikke allerede erfaring med design og specifikation fra den maritime industri, så har du lyst til at prøve kræfter hermed. Du er god til at se og tegne de store linjer og holde overblik i samarbejdet med både kunden og flere andre fagdiscipliner.

Blandt dine vigtigste kompetencer og interesseområder indgår følgende:

 • Du er en dygtig kommunikator og formidler af kundens ønsker
 • Du er fortrolig med at tegne i 2D og har lysten til, på sigt, at tegne i 3D
 • Du kan begå dig i, at der er regler og klasse- og myndighedskrav, som har betydning for udførelsen af dit arbejde
 • Du har evnen til at indgå i tværfaglige teams med kolleger fra andre fagdiscipliner og forstår ligeledes vigtigheden af samarbejdet for det endelige produkt
 • Du trives i et dynamisk miljø med mange interessenter og en bred kontaktflade
 • Du skriver og taler engelsk flydende


Der vil være begrænset rejseaktivitet forbundet med jobbet.

En moderne virksomhed med fleksibilitet og fokus på faglig udvikling

Du tilbydes et spændende og udviklende job, hvor du bliver en del af et specialistmiljø, hvor alle stræber efter at være på forkant med udviklingen og levere world class skibsdesign. Samtidig bliver du del af en organisation med korte beslutningsveje og en kultur, hvor godt kollegialt samarbejde går hånd i hånd med høj faglig ambition og en moderne tilrettelæggelse af hverdagen. Du vil få base på et af vores centralt beliggende kontorer i enten København eller Odense.

Processen

OMT samarbejder med konsulentvirksomhederne Copenhagen Search Partners og PeopleLink om rekrutteringsprocessen. Er du nysgerrig efter at høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til os. Er du interesseret i at arbejde på kontoret i København, bedes du ringe til Niels Henrik Findsen på tlf. 2888 8971 eller Emilie Thrane på tlf. 5388 8973. Er du interesseret i at arbejde på kontoret i Odense, bedes du ringe til Jesper Nielsen eller Marie Nørgaard på tlf. 6610 2015.

Søg jobbet i København
Søg jobbet i odense