Three Experts

Shaping the Future of Shipbuilding

spørgsmål til jobbet?

Kontakt:

Peter Sylvest
SVP Advisory Services
+45 5175 6950.

Email: job@odensemaritime.com

Flere stillinger

OMT er en af Danmarks førende virksomheder inden for maritimt design og rådgivning. OMT blev etableret i 2010 som spin off af det dengang A. P. Møller-Mærsk ejede Odense Staalskibsværft. OMT´s ydelser har siden været stærkt efterspurgt globalt. OMT beskæftiger mere end 70 specialister og projektledere på kontorerne i Odense og København. OMT tilbyder services inden for skibsdesign, projektering, licenssalg, produktionsteknologi og værftslayouts.

THREE EXPERTS SHAPING THE FUTURE OF SHIPBUILDING

Odense Maritime Technology A/S er et af landets stærkeste specialistkonsulenthuse, med viden indenfor alle discipliner der indgår i design og bygning af de mest effektive skibe til både flåden og til civile formål. Odense Maritime Technology A/S vil de kommende år, i tæt samarbejde med andre førende internationale teknologi virksomheder, indtage en central rolle i løsningen af mindst to vigtige samfundsopgaver: Udvikling og bygning af nye flådefartøjer som vil bidrage til Danmarks sikkerhed og klimavenlige færger der vil understøtte den regionale mobilitet.

UDVIKLE FREMTIDENS VÆRFTER

Udover at design fremtidens skibe hjælper Odense Maritime Technology A/S kunder over alt i verden med at blive bedre til at bygge skibe, ombygge og optimere værfter samt forbedre design, planlægning og byggeprocesser. Vi får flere og flere spændende opgaver og har brug for dygtige kollegaer til vores Shipyard Advisory Services gruppe.  

Blandt en stor variation af opgaver, som gruppen arbejder med, kan nævnes:

  • Design af nye og eksisterende skibsværfter
  • Rederrådgivning i forbindelse med bygning af skibe
  • Evalueringer i forbindelse med køb og salg af værfter
  • Optimering af værfters kerneprocesser, fx planlægning, QA/QC, stålfabrikation, rørfremstilling, elarbejde, logistisk og lager, maling og montering (udrustning)
  • Specificering af produktionsudstyr som robotter og andre automatiseringsløsninger

 

Hertil kommer en meget vigtig rolle i hele tiden at udvikle gruppens viden om nye teknologier og løsninger.

Som det fremgår, kan du se frem til et alsidigt job, hvor du vil have mulighed for både faglig fordybelse og for at få en bred samarbejds- og berøringsflade med de dygtigste i branchen.

Du har allerede nogle års erfaring fra værftsindustrien, hvor dit primære arbejdsfelt enten har været ledelse, optimering eller projektering af løsninger fx som PTA leder/medarbejder, (produktionsteknisk afdeling), produktionsleder, logistikchef eller QA/QC medarbejder. 

Det er vigtigt, at du motiveres af at tage et selvstændigt ansvar, og at du trives i et dynamisk miljø, hvor krav til nye løsninger og til tider omskiftelige dagsordener udfordrer din beslutsomhed og fokus. Du trives med at møde nye mennesker og stå i nye situationer, der kræver, at du er fleksibel og i stand til at begå dig i forskellige kulturer.

Som en del af det maritime miljø ved du, at engelsk som forretningssprog er et must, og at der naturligt vil være en del rejseaktivitet forbundet med jobbet. Virksomheden behandler og arbejder med klassificerede dokumenter, hvilket betyder at alle medarbejdere anmodes om sikkerhedsgodkendelse hos Forsvarets Efterretningstjeneste.

EN MODERNE VIRKSOMHED MED FLEKSIBILITET OG FOKUS PÅ FAGLIG UDVIKLING

Du tilbydes her først og fremmest et spændende og udviklende job, hvor du bliver en del af et specialistmiljø, hvor alle stræber efter at være på forkant med udviklingen og levere world class løsninger. Samtidig bliver du del af en organisation med korte beslutningsveje og en kultur, hvor godt kollegialt samarbejde går hånd i hånd med høj faglig ambition og en moderne tilrettelæggelse af hverdagen. Her er der mulighed for et fleksibelt arbejdsliv – mellem kontorerne i Odense og København eller fra hjemmet.

PROCESSEN

Vi evaluerer løbende de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler.
Samtalerne vil foregå i København eller Odense alt efter kandidatens ønske.

Er du nysgerrig efter at høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til:
Peter Sylvest
SVP Advisory Services
Tlf. + 45 5175 6950.